Hälsogala inleder årets Allt för hälsan

I år inleder galan Swedish Health Awards årets mässa Allt för hälsan. Galans ambition är att lyfta och uppmärksamma individer som inspirerar och bidrar till svensk hälsa. Under kvällen kommer vinnaren av galans finaste pris, ”Årets inspiratör”, att utses.

Swedish Health Awards är en del i samarbetet mellan Kurera, Life, Hälsokraft och Stockholmsmässan ”Allt för hälsan” och går under eventet ”Green room”. Galan är öppen för hela branschen och syftar till att lyfta och uppmuntra nya hälsoinspiratörer.

Utöver ”Årets inspiratör” kommer det att delas ut fem priser under galakvällen den 9 november. Ytterligare 15 priser kommer att delas ut i Kurera tidsskifts monter, speakers corner.

 

  • Vi ser Swedish Health Awards som en invigningsfest inför de följande dagarna på stockholmsmässan. Ett startskott. För oss är det viktigt att hitta nya bra inspiratörer för friskvård och det behöver inte nödvändigtvis vara de stora utan även framtida stjärnor säger Daniel Humble, ansvarig för pressfrågor i projektgruppen för Swedish Health Awards.

 

Alla priser och kategorier finns på www.swedishhealthawards.se.
Pressackreditering ansöks via press@swedishhealtawards.se.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *