Agneta Sjödin leder hälsogalan

Konferencier för den nya hälsogalan blir Agneta Sjödin. Hon kommer leda prisutdelningen på Swedish Health Awards som i år kommer vara på München bryggeriet 9:e november.

I år inleder galan Swedish Health Awards för första gången mässan Allt för hälsan. Galans ambition är att lyfta och uppmärksamma individer som inspirerar och bidrar till svensk hälsa. Under kvällen kommer vinnaren av galans finaste pris, ”Årets inspiratör”, att utses.

  • Vi är väldigt glada över att ha Agneta som konferencier, hon har stor vana att leda denna typ av gala och det känns tryggt för oss säger Daniel Humble, ansvarig för pressfrågor i projektgruppen för Swedish Health Awards. Det kommer bli mer underhållning på plats men det vill vi inte avslöja ännu men besökarna kommer inte bli besvikna.

På galakvällen den 9:e november kommer det att delas ut 5 priser. De övriga 15 priserna kommer att delas ut på mässan i Kurera tidskrifts monter, speakers corner.

Swedish Health Awards är en del i samarbetet mellan Kurera, Life, Hälsokraft och Stockholmsmässans ”Allt för hälsan”. Galan är öppen för hela branschen och syftar till att lyfta och uppmuntra nya hälsoinspiratörer. Festen arrangeras av Petré Event.

Alla priser och kategorier finns på www.swedishhealthawards.se
Pressackreditering kan ansökas hos Malin Öberg på: malin@petre.se
Övriga pressfrågor Daniel Humble press@swedishhealthawards.se

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *